Brela su smještena oko 15 kilometara sjevero-zapadno od Makarske, između planine Biokovo i otoka Brača. Zbog gustih borovih šuma, dugih i pješčanih plaža i izvora vode, Brela već desetljećima igraju važnu ulogu u turizmu Makarske rivijere.

Naselje se sastoji od starog dijela (Gornja Brela) blizu stare ceste na brežuljku i novog dijela smještenog uz obalu (Donja Brela). Jedinstvena su u svojoj ljepoti sa prekrasnim plažama, borovim šumama, kristalno plavim morem.

Brela… čisto more, sunce… sve za uživanje.... Mediteranska klima, sportske površine, marina, ekološko okruženje i opuštajući mir, servis vrhunske kvalitete u luksuznim hotelima i privatnom smještaju....
Sve vam to jamči nezaboravni odmor.

Brela se nalaze na najljepšem dijelu Makarske Rivijere, smještene na obalnom pojasu srednje Dalmacije. U blizini Brela su Makarska i Split - dva regionalna središta i tranzitne luke prema otocima te križišta važnih cestovnih smjerova. Brela se nalaze podno jadranske magistrale svega 15 km sjeverozapadno od Makarske i 45 km jugoistočno od Splita. Smještena su nasuprot najljepših srednjedalmatinskih otoka, Brača i Hvara.

Nadomak Splita, udaljena svega 20 min vožnje u smjeru Trogira, smještena je međunarodna zračna luka Resnik.

Uz pomoć karte možete bolje vizualizirati položaj Brela.